Disciples III: Mozgásban az elveszett játék

2009. május 28.
3.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Disciples III a körökre osztott stratégiák között nem csak az egyik legjobb, és legösszetettebb, hanem az egyik legsötétebb hangulatú is.

A fejlesztők nem valószínű, hogy ismerik a "meleg szín" fogalmát, de ezzel alapjaiban nincs is baj, hiszen vannak játékosok, akik sokkal jobban rajonganak a darkosabb megközelítésű fantasy játékokért. A sorozat harmadik epizódja sajnos már nagyon hosszú ideje készülget, időpontról időpontra tologatták ezidáig a fejlesztők, de jó jel, hogy az idei E3 kiállításon már a végleges verzió lesz jelen.

Erről árulkodik a friss videó is, amely egy amolyan elő E3-as mozgóanyag (nem kizárt, hogy az illetékesek oda szánták, csak idejekorán kiszivárgott). A videón teljes pompájában láthatjuk a játékot, megcsodálhatjuk mellé a kezelőfelületet is, amely nem szakít a hagyományokkal, és a darkos környezet mellé egy kis gótikus motívumot is behoz az összképbe.

Bár a kisfilmről nem megállapítható, hogy egy körökre osztott stratégiáról van szó, de a felvételek a harcokat kívánták megörökíteni előttünk, és ezért láthatunk minden szereplőt szinte közvetlen közelről. Ha már a hajadat fonod idegességedben azért, mert nem tudod mikor jelenik meg a játék, akkor sajnos továbbra is el kell keserítselek, mert a videó végén ismét a "coming soon" felirat található, talán az E3 kiállításon már valami közelebbit is mondanak nekünk az illetékesek.

#tv#
1 hozzászólás

Shade

16 éve, 6 napja

Wáo ez komoly! De nem a kedvenceim közé tartozik ez a stratégiai stílusú játék.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja