Disaster: Day Of Crisis: Kedvcsináló

2008. szeptember 18.
3.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Monolith Sofware (Xenosaga, Super Robot Taisen OG Saga) legújabb játéka, a Disaster: Day Of Crisis hamarosan, szeptember 25.-én elstartol Japánban, majd egy hónappal később nálunk is partot ér.

Ennek örömére bemutatunk egy vadonatúj mozgóképet, amely remélhetőleg remekül kiszolgálja azon szándékunkat, hogy kedvet kapjatok az ígéretesnek tűnő címhez. Eddig méltatlanul elhallgattuk, most pótolni támadt kedvünk, fogadjátok szeretettel.

Mi történik akkor, ha egy nem várt természeti katasztrófa sújtja Amerikát? Jön egy jóképű főhős, aki megmenti a világot, vagy annak egy részét a pusztulástól. (Armageddon, Tűzhányó) Ez a hollywoodi forgatókönyvek egyik kedvenc motívuma, de mi történik akkor, ha ez a gondolat a Japánok fejéből pattan ki és nem csak végig néznünk kell, hanem egy játékban túlélnünk is azt? Erre október 24.-én megkapjuk a válaszokat.

A Disaster: Day Of Crisis egy történetet vázol fel, amelyben Amerikát egy ismeretlen eredetű, természeti katasztrófa hullám sújtja, mialatt a rosszfiúk pedig nukleáris játékszerekkel múlatják az időt. Ray-en, az ex-Elite Rescue Task Force csapattagján van a világ, de legalábbis a játékosok szeme. Egy autóban versenyt gurulunk a lávafolyammal, vagy éppen az életünkért úszunk keményen a sodrásban. Egy a lényeg, túl kell élnünk a borzalmas csapásokat. Egy kis ízelítő következik...

#tv#
Veszel Nintendo Wii-t? Ehhez kénytelen leszel, hiszen exkluzív, a legnagyobb bánatunkra.
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 11 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Nem hittem volna, hogy ilyen grafikát ki lehet hozni a Wii-ből.Nagyon pofás kis játék lesz az biztos.mosolygó smiley
A látszat azért csal, ez egy render videó..., de a screenshot-ok szerint sem lesz egy grafikailag utolsó darab. kacsintó smiley Gameplay elemeket a bemutatott mozgókép nem tartalmaz.

válasz erre

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 7 napja

Nem hittem volna, hogy ilyen grafikát ki lehet hozni a Wii-ből.Nagyon pofás kis játék lesz az biztos.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja