DiRT Rally: a közösség mindenek felett (trailer)

2016. március 03.
3.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DiRT Rally kapcsán a Codemasters csapata bebizonyította, hogy a korábbi évek tapasztalataival ellentétben most minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyeztek arra, hogy a közösség akarata és véleménye is érvényesülhessen a fejlesztés során.

A legnagyobb rajongóknak is köszönhető tehát, hogy a DiRT Rally végül olyan nagyszerű lett, amilyennek megismerhettük, és a Codemasters most egy videóval szerette volna megköszönni a közösségnek a támogatást, méghozzá úgy, hogy direkt az általuk rögzített képsorokból állítottak össze egy igazán mozgalmas és izgalmas trailert.

A videóval ugyanakkor nem csak a fanatikusok segítségét köszönték meg, hanem egyben a játék áprilisban érkező PS4-es és Xbox One-os változatait is szerették volna reklámozni egy kicsit. Íme, ez sült ki mindebből:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

venoman

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Engem nagyon felcsigázott ez a videó. Eszembe jutott a ps1-es korszak 1997 környéke. V-Rally meg a Colin Mc Rally Elkezdtük este 8-kor és másnap este 11-kor hagytuk abba. Vér vörös szemekkel mentünk aludni Befogom szerezni ezt a dirt rally játékot szeríntem.

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Kicsit többet vártam minőségbe ettől a játéktól.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

De miért kell boxra meg psre kiadni? Akkor már nem tudom elhinni, hogy az irányitás lehet valós. Még G27-el sem. Majd biztos gamepaddal valósat mész nem?

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

sarakrael írta:
Nem igazán értem. Hogyan köszönnek meg ezzel a videóval bármit is?
A játékosok által rögzített videókat tették a trailerbe.

válasz erre

sarakrael

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nem igazán értem. Hogyan köszönnek meg ezzel a videóval bármit is?

válasz erre
DiRT Rally: Legend Edition
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaVis Major profiljaWarriorAutobot profiljaXelosz profiljaszattila profiljagery1113 profiljawazko profiljaturatur profiljaLaci721 profiljaBvektor profiljamarco profilja