DirectX 11 támogatással felvértezve érkezik a PC-s Crysis 2

2011. január 28.
2.4581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crytek álláspontját megismerhettük már néhány héttel ezelőtt azzal kapcsolatban, hogy a konzolos fejlesztések mennyire visszafogják a technológia fejlődését, és egyben a programozó csapatokat is korlátozzák abban, hogy felhasználják az újabb lehetőségeket, ez pedig a Crysis megalkotóit meglehetősen rosszul érinti.

Ennek köszönhető talán, hogy a franchise második epizódjának PC-s változatába apait-anyait beleadtak, mint ahogyan az a minap ugyanis kiderült, DirectX 11 támogatással érkezik a késztermék.

Ez tehát annyit jelent nagy vonalakban, hogy a márciusi premiert követően a Crysis 2 PC-s verziói lényegesen szebb és látványosabb effektekre lesznek képesek, mint konzolos társaik, ezzel pedig az alapvető összkép is nagyon sokat javulhat. Az információt egyébiránt az Nvidia hivatalos honlapja osztotta meg a nagyvilággal, ahol kiderült még, hogy a Crysis 2 mellett a már megjelent HAWX 2 és Civilization V is támogatni fogja a jövőben a DirectX 11-et. Márciusban tehát indul a móka, PC-n a legújabb technológiákkal felvértezve.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

Én csak videókat láttam eddig a különböző DirectX verziókból, de őszintén szólva nem sok különbséget látok köztük.

válasz erre
Crysis 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja