Dino Storm: A Splitscreen Studios új játéka nyáron kerül a boltokba

2011. március 09.
3.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Pirate Galaxy és a Steel Legion után nem sokkal a Splitscreen Studios-nak új projectet volt szerencséje bejelenteni, méghozzá a Dino Storm címet viselő böngészős MMO játék személyében.

Mint azt már megszokhattuk, fejlesztőink ezúttal sem vetemedtek arra, hogy a realitás talaján építkezzenek, inkább újfent elegyítették a történelmi korszakokat - esetünkben a poros, lőporszagú vadnyugatot, illetőleg a gigászi hidegvérűeket, a dinoszauruszokat. Az érdeklődők már fel is iratkozhatnak a zártkörű bétáért a ITTEN NI.

Dino Storm: A Splitscreen Studios új játéka nyáron kerül a boltokba - 2. kép


A felnyergelt, rakétavetőkkel és egyéb egészségre káros kiegészítőkkel felszerelt dínókról nekem személy szerint óhatatlanul a 80-as évekbeli Dino-Riders rajzfilmsorozat ugrott be - s nem kizárt, hogy az ominózus alkotáshoz ez szolgáltatta az ihletet. A játékban egyébként a lokál rangerek oldalán kell megtisztítanunk DinoVille városát az elvetemült gazfickóktól. A rablás, gyújtogatás és lopás az idő során a hétköznapok jelenségeivé lettek eme idilli kis városkában. Ámde lovak és szamarak helyett fejvadászaink többnyire idomított dinoszauruszokat nyergelnek, köztük a rettegett Tyrannosaurus Rex-et is, minden idők leghatalmasabb szárazföldi ragadozó őshüllőjét. Lézerfegyverekkel felvértezve, dinoszauruszaink hátán kell szembeszállnunk a gonosszal - a magányos farkasok megsínylik: remek csapatmunkára lesz szükség ahhoz, hogy jobbnak bizonyuljunk a városka bűnőzőinél.
Megjelenés: idén nyáron.
Platformok: PC (böngészős játék).


Dino Storm: A Splitscreen Studios új játéka nyáron kerül a boltokba - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Cpt_Nihil írta:
Hogy ezek mennyire elszámolták magukat.. meglepett smiley
nem is egyszerröhögő smiley

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hogy ezek mennyire elszámolták magukat.. meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja