Díjat nyert az Annie Awards-on az Uncharted 4

2017. február 06.
2.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Uncharted 4 minden kétséget kizáróan egy elképesztő grafikai megvalósítással rendelkező videojáték lett, amely főleg az animációk terén szinte hihetetlen dolgokat varázsolt a képernyőre, amiért most meg is jutalmazták a készítőket.

Történt ugyanis, hogy a főként az animációs filmekre koncentráló 44. Annie Awards 2017 keretein belül az Uncharted 4 volt az egyedüli videojáték, amely díjat nyert, amit az alkotók a kiemelkedő karakter animációért vehettek át a hétvégén.

Az Uncharted 4 egyébiránt olyan címeket nyomott le ezzel, mint a Titanfall 2, a The Witcher 3: Wild Hunt vagy a Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends, amelyek közül utóbbi nem is igazán értjük, hogy miként kerülhetett jelölésre.

A csapat vezére és a játék rendezője, avagy Neil Druckmann egyébiránt a Twitteren keresztül gratulált a Naughty Dog animációs csapatának, akik valóban elképesztő teljesítményt nyújtottak az alkotással, ergo megérdemelten nyertek.


2 hozzászólás

totyak

3 éve, 8 hónapja és 14 napja

Tulajdonképpen megérdemlik, csupa szépet és jót hallani csak a játékukról. Bár ugyanígy van a Witcher 3 is. Csak egy első lehet.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 14 napja

Már nagyon roskadozhat az a polc a Naughty Dog-nál amin a díjak vannak.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt