Digitális képek a frigón

2008. január 08.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Az amerikai illetőségű Audiovox meghökkentő újdonsággal jelentkezett a minap.

A mágneses üzenőfüzetecskét kiváltani hivatott, hűtőszekrényekre szánt digitális kijelzőt mutatott be Las Vegas-ban. A multifunkciós újdonság egyaránt képes fotók, videó -és hangüzenetek megjelenítésére, lejátszására, illetve azok rögzítésére. Az Audiovox Digital Message Center ára kiviteltől függően 160 és 200 amerikai dollár között lesz.

A hűtőszekrényre szánt üzenőközpontra kedvünkre firkálhatunk, ha akarjuk kamera, és/vagy hangszoró is dukálhat hozzá, persze csak opciós díj ellenében. A készülék az adatokat memóriakártyán tárolja, amely alapállapotban mintegy 100 fotó tárolására elegendő, de akár 500 fotó is ráférhet némi memóriabővítéssel. A 7 colos kijelző kerete természetesen több színben is rendelhető, a hűtőnk színének megfelelően.

Talán a termék bemutatkozása kevésbé minősíthető forradalminak, mint felesleges, sznoboknak szánt kütyünek, de annál inkább előrevetíti azt az utat, ahogyan a digitális technika életünk minden egyes területére beteszi a lábát, íme már a konyhában is jelen van.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 8 hónapja és 14 napja

Ez nem rossz dolog.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaBotyi profiljamarco profilja