Digitálisan és lemezre égetve is megjelenik ősszel az Age of Empires Online

2011. május 12.
2.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kétség kívül óriási hírekkel szolgált néhány órával ezelőtt a Microsoft csapata, akik megerősítették, hogy egyrészt idén ősszel várható majd az Age of Empires Online kész változatának a megjelenése, amely nem csak digitális formában, hanem lemezre égetve is a boltok polcaira kerülhet.

A Robot Entertainment és a Gas Powered Games kooperációjában készülő alkotás jelenleg a nyílt béta státuszban van és az első vélemények alapján egy igazán kiváló, régi iskolából származó stratégiai várható tőle.

A digitális és a dobozos változatok között egyébiránt lesz természetesen némi különbség, bár jelenleg még semmiféle konkrétumról nem tudunk, arra mérget vehetünk, hogy a dobozos verziók drágábbak lesznek, ellenben több bónuszt kapunk majd hozzá, mintha a digitális változatot próbálnánk ki. A Microsoft egyébiránt azért szándékozik kétféle változatban megjelentetni az Age of Empires Online-t, mert állításuk szerint nagyon sok fanatikus továbbra is a dobozos verziókat kedveli jobban, így tehát továbbra is megéri ebben a formában játékot kiadni. Az ingyenesség szerelmeseinek természetesen nem kell megijedni, valamiféle fapados változat nekik is jut majd, de spekulációk szerint a dobozos verzió sem kerül majd többe induláskor, mint 20 dollár.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Naná, hogy megéri dobozosan kiadni. Akárhogy próbálják nyomni a digitális kiadásokat, a dobozos játékok sosem halnak ki. Egyszerűen igény van rá, hogy ott legyen a kedvenc a polcon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja