DICE: Nem akarunk versenyezni az Infinity Ward-al

2010. január 27.
1.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Mindenki tudja, hogy a Modern Warfare 2 egyik legnagyobb versenytársa a Battlefield: Bad Company 2 lesz.

Ezzel a fejlesztők is tisztában vannak: annak ellenére, hogy közel sem volt céljuk az Infinity Ward shooterével versenyezni. A játékosok azonban gyakran hasonlítják össze a két játékot, ami érthető, hiszen kifejezetten sok egyezés található bennük. Erről nyilatkozott a DICE egyik embere, Patrick Bach is, aki a következőket mondta el hamarosan megjelenő BF:BC2 és az MW2 összehasonlításával kapcsolatban:

"Sok játékos tesz fel nekünk kérdéseket a Modern Warfare 2-vel kapcsolatban, és gyakran össze is hasonlítják a mi játékunkat az Infinity Ward shooterével, ami miatt úgy tűnhet egyeseknek, hogy versenyezni akarunk az MW2-vel. Egyre inkább úgy érzem, a vezetőségünk is ezen a véleményen van, és az a cél, hogy legyőzzük az Infinity Ward játékát. Számomra azonban szó sincs afféle vágyakról, hogy mi nyerjünk. Inkább meg akarjuk mutatni, hogy máshogy is lehet csinálni a dolgokat, és mástól is lehet jó egy kampány vagy egy többjátékos mód. Nyugodtan hasonlítsa össze a közösség a két játékot; de azt senki se felejtse el, hogy ez nem egy másolata a Modern Warfare 2-nek, hanem egy Battlefield játék, olyan, amit már jóval a Call of Duty modern változatai előtt is csináltunk."
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 8 napja

Jó lenne, ha csinálnának egy Call of duty modern warfare 3-at is.Csak az a küldi. nem tettszett,(modern warfare 2) amikor egy repülőtéren kellett az ártatlan embereket gyilkolni.A többi állati volt. Azok a kedvenc részeim benne, amikor nem csak tüzelünk, hanem... rám esik valami, kötélen csúszom, a helikopter létrájára ugrom, búvárkodom... Egyszóval csúcs!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja