DICE: Ne aggódjatok a konzolos Battlefield 3 miatt

2011. augusztus 31.
2.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Valahányszor belebotlunk a Battlefield 3 jelenség valamilyen megtestesülésébe - legyen szó képről vagy videóról -, pezsegni kezd ereinkben a vér.

A PC-s grafika ugyan valóban szemet gyönyörködtető, ámde minthogy eddig szinte semmilyen báját sem villantotta meg a konzolos verzió, jó okunk van gyanakvón tekintgetni az Electronic Arts üdvöskéje felé, hisz ki tudja... talán nem véletlen próbálják véka alá rejteni a dolgot. Csakhogy a DICE fejlesztőcsapata ma félelmeink elébe ment, szerintük ugyanis semmi okunk az aggodalomra.

Patrick Bach, a Battlefield 3 executive producere egy interjú keretén belül elárulta, hogy ugyan az FPS PC-s verziója grafika terén felülmúlja testvéreit, a konzolos változatot sem kell félteni; és ugyan fogalma sincs, melyik kerül bemutatásra a Eurogamer Expo-n, véleménye szerint nem csalódunk majd.

"Mind többet és többet tárunk rajongóink elé a konzolos változatból, ennek oka pedig az, hogy szeretnénk megmutatni az embereknek, konzolos verzió is létezik" - mondta. - "Számos alkalommal közszemlére bocsátottuk már és az embereknek látszólag tetszik. Természetesen a szuperfelbontású PC verzió jobb a vizuális részletesség terén, és lényegében erre törekszünk: hogy magasra tegyük a lécet a csúcsminőségű PC-n."

"Szeretnénk teljes egészében lerántani a leplet a konzolos verzóról, és az embereknek semmi okuk az aggodalomra. Konzolra is elhozzuk."
Battlefield 3 jelenség valamilyen megtestesülésébe - legyen szó képről vagy videóról -, pezsegni kezd ereinkben a vér.'>
5 hozzászólás

totyak

13 éve, 8 hónapja és 21 napja

Szerintem a konzolos kiadás majdnem olyan gyönyörű lesz, mint a pc-s. Meglepő, hogy mit ki tudnak hozni ezekből a masinákból.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Braddock írta:
Én mem aggódom!
én meg igen, pedig pc-m van. de félek, hogy a konfigom kevés lesz hozzá

válasz erre

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Én mem aggódom!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

EA nagyon poénkodik mostanában. Ideje lenne megmutatni mit is csináltak mondjuk a boxos verzión mert érdekelne

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Ideje lenne mutatni is valamit...

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja