Diákoknak kedvezményes Ethical Hacking képzés

2013. február 05.
4.9611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A NetAcademia Oktatóközpont által szervezett Ethical Hacking tanfolyamának március 1-jén induló képzésén a diákok a piaci árhoz képest 77 százalék kedvezménnyel vehetnek részt, ráadásul az oktatás keretein belül már hallgatóként megkaphatják a nemzetközileg elismert CEH minősítést.

A fentiek érvényesek a főiskolai és egyetemi hallgatókra, tanuljanak az ország bármely részén.

A képzés normál díja egyébként 510.000 Ft+áfa, a diákok ezt most 120.000 Ft-ért kapják! Áfát csak abban az esetben kell fizetnie diáknak, ha cég fizeti a képzést. Aki nem akarja elszalasztani a lehetőséget, annak fontos információ, hogy a fenti díjból további 10 ezer forint kedvezmény jár azoknak, akik február 15-ig jelentkeznek, vagyis 110.000 Ft-ért végezhetik el a tanfolyamot. Emellett a CEH vizsgát ingyen végezhetik el a diákok, ezzel újabb 130.000 Ft+áfa spórolható meg!

A nemzetközi Ethical Hacking minősítést a Műegyetem és a NetAcademia Oktatóközpont együttműködése révén szerezhetik meg a tanulók.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem az egyike annak a 19 európai felsőoktatási intézménynek, mely hivatalosan tarthat Ethical Hacking tanfolyamot. Az egyetem a tanfolyamot meghonosító NetAcademia Oktatóközpont oktatóival együttműködve már harmadik éve képzi a műegyetemistákat a hivatalos EC-Council tananyag alapján, melyből többek között olyan nemzetközi szervezetek és vállalatok IT-biztonsági szakembereit is továbbképezik, mint a Pentagon, az FBI vagy a Microsoft.

"Mivel a tantermi képzéssel egyidőben online is zajlik az oktatás, gyakorlatilag bárki, az ország bármely pontjáról becsatlakozhat - akár a határon túlról is -, csupán alapos informatikai tudásra van szükség. A résztvevők a hivatalos tananyag mellett vizsgavouchert is kapnak, így hivatalos Certified Ethical Hacker (CEH) minősítést szerezhetnek" - mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője.

Diákoknak kedvezményes Ethical Hacking képzés - 2. kép

"A biztonság ma már alapvető része az informatikai rendszerek tervezési folyamatának, így a tárgyak tematikájában és a tanszéken szakértő oktatók által vezetett önálló hallgatói munkában is jelentős hangsúlyt kap ez a kérdéskör. A biztonságcentrikus gondolkodás ma az egyik olyan terület, amely lehetővé teszi minőségi megoldások készítését, és ezzel immár a szakmában működő hazai cégek is tisztában vannak. Azok a hallgatók, akik ezen a területen naprakész tudással, otthonosan mozognak, és ezt  egy nemzetközi minősítéssel igazolni is tudják, kiemelkedő lehetőségekhez juthatnak a munkaerőpiacon"  - mondta Dr. Vajk István, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének vezetője.

A képzésre jelentkezni a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének oldalán a http://www.aut.bme.hu/EthicalHacking címen lehet.
8 hozzászólás

Benny Ray

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

Sem az akciós ár, sem a normál ára nem drága, nemzetközi viszonylatban is vannak náluk drágább képzések IT területen. 110e HUF-ért meg simán megéri annak, akit érdekel a téma és nem azon filózik, hogy ECDL vizsgát tegyen, vagy ezt... mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ez nagyon jó dolog,és nem irreálisan drága ha azt nézzük hogy egy viszonylag korrekt fizetéssel járó képesítést kap az ember cserébe.Ez befektetés,nem pénzkidobás..mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

aztaaaaa meglepett smiley nem olcsó

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

Na ennyiért marha jó amúgy. Kár hogy nincs benne a szakközépiskola.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

Pffffff. röhögő smiley

Nincs olyan tanfolyam ami ennyit megérne.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem rossz de az alapár nagyon durva!

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ez nagyon korrekt ennyiért!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 9 napja

Végre megtudtam mennyibe kerül!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja