Diablo III: Valami készülődik

2010. március 31.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard vérlázító magatartása, miszerint minden április elsején megtréfálja a rajongókat, szinte biztosra vehető, hogy az idei esztendőben is bekövetkezik.

Talán már annak az előfutáraként köszönhetjük, esetleg valóban komoly dologról van szó, de a Diablo III hivatalos Twitter oldalán egy roppant érdekes bejegyzés került megjelenítésre, egy még érdekesebb képrészlettel párosítva. A kiírás csupán ennyi: "It's coming.", avagy "Jön.". Hogy mi is? Na, ez a mai nap nagy kérdése!

Sajnos a képrészlettől - a hír végén megtekinthető - sem leszünk okosabbak, annyi szent, hogy egy jelkép, egy szimbólum - esetleg rúna - részletét rejti, amelyet kapcsolatba hozhatunk akár egy új karakterrel is, de mivel a kép túlontúl hiányos, komolyabb találgatásokat nem merünk megejteni, egyrészről mert valóban kevés információ áll a rendelkezésünkre, másrészről pedig mert vészesen közeleg az április 1, és a Blizzard azt mindig is szereti kihasználni. Ti természetesen hozzászólás formájában nyugodtan találgassatok csak a legújabb Diablo-rejtélyről, hamarosan talán mindenre fény derül. Csak azt reméljük, hogy nem holnap...


Diablo III: Valami készülődik - 2. kép


1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ez legalább nem okozott csalódást.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja