Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard

2008. október 11.
3.4451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ezen a hétvégén Tokió mellett Anaheimre érdemes vigyázó szemeinket fordítani.

Míg előbbi helyszínen a Tokyo Game Show eseményei zajlanak minimális PC-s vonatkozással, addig az utóbbi város ad teret a 2008-as BlizzConnak, amely a Blizzard saját, különbejáratú játékshow-ja, és amelyről valószínűleg tömegesen fognak potyogni a frissebbnél frissebb anyagok. Kezdjük is rögtön a sort egy kultikus hack'n'slash legfrissebb epizódjával, a Diablo III-mal.

A korábban nyilvánosságra hozott két karakter, a Barbár és a Witch Doctor mellé megérkezett a harmadik, amellyel a mágia rajongóinak kedveskednek a fejlesztők, ugyanis a gomolygó ködből a Wizard bukkant elő. Varázslópalántánk hasonlít a Diablo II-ben megismert és megszeretett varázslónőre, néhány spellt kölcsönvett tőle, és alapvetően hasonló játékélményre számíthatunk, ha ezt a kasztot választjuk.

Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard - 2. kép

A bevethető varázslatokat három csoportba sorolhatjuk be: Conjuring, Arcane és Storm. Ezek egyben a karakter képességfájának három ágát is reprezentálják. Természetesen felbukkannak a klasszikus és közkedvelt mágiák, de újdonságoknak sem leszünk hiányában.

Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard - 3. kép

A játékot már kipróbált újságírók véleménye szerint ismét nagy durranás van alakulóban a Blizzard stúdiójában. A játékélmény szenzációs, és méltó örököse a 2. résznek. A grafika jól illeszkedik a világhoz, és egyáltalán nem váltak hátrányára a stílusbeli változtatások.

Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard - 4. kép

Amíg nem kapunk mi is egy játszható változatot, kénytelenek vagyunk beérni a képekkel és az alant csodálható videókkal, amelyből a felső a Wizard osztály hivatalos bemutatója, míg az alsó teljes hosszában játékbeli eseményeket mutat.

Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard - 5. kép


Diablo III: A harmadik kaszt a Wizard - 6. kép


#tv#
#tv2#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja