Diablo 3 info?

2008. március 24.
3.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Diablo állítólag itt ólálkodik a kertek alatt! Ha hihetünk az újabb felröppent pletykáknak, akkor hamarosan hivatalos bejelentésre is sor kerülhet a Blizzard részéről.

A kérdés tulajdonképp nem az, hogy lesz-e Diablo 3, hanem az, hogy mikor, ugyanis borítékolható a harmadik rész. A Blizzard részéről mostanság csak az új Starcraft-ról, illetve WoW jelenségről érkeznek hírek, ugyanakkor nem kizárt, hogy a pletykának van valami köze a valósághoz, és tényleg dolgoznak már az új Diablon.

Egy, a fejlesztőkhöz közel álló francia hírforrás szerint a Diablo 3 igencsak előrehaladott stádiumban van. Bár kéretik az ilyen és ehhez hasonló híreket fenntartással kezelni, azért érdekesen hangzik a dolog.

A factornews.com minap felkerült híre szemetgyönyörködtető 3D-s grafikáról, valamint a hagyományos játékmenet továbbviteléről beszél. Azaz egy hack n\' slash típusú, akciódús RPG-re számíthatunk a hírek szerint, szóval a Diablo marad Diablo, és nem egy újabb MMO-ról van szó. Ugyanakkor a Battle.net is felújításra kerül - állítólag - a Starcraft II és a majd valamikor elérkező szerepjáték tiszteletére.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 23 napja

Szerintem Erre Azert Meg kicsit Varhatunk röhögő smiley De Cool Game Lesz menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja