Diablo stílusú RPG és Overwatch stílusú hőslövölde is készül a Riot Games háza táján

2019. október 17.
5.4661
Maniac profilja, adatai
Maniac
Határozottan újabb befektetésekbe ölte azt a töménytelen mennyiségű pénzt a Riot Games csapata, ami a League of Legends jóvoltából az évek során felhalmozódott a számlájukon, így a játék 10 éves évfordulója alkalmából megtudtuk: több projektjük is formálódik már a háttérben.

Bár ezek egyelőre még tényleg csak projektek, azért érdemes tudni, hogy miféle alkotások várhatók a csapattól a későbbiekben - annak ellenére, hogy többségükkel nem csinálnak mást, minthogy lenyúlják a Blizzardot.

Ott van rögtön a Project F, amiről annyit tudni, hogy egy Runeterra világában játszódó, Diablo stílusú akció-RPG lesz a sorban, ami nagyon korai fejlesztési fázisban van, de lehetőséget ad arra, hogy a barátainkkal együtt játszadozzunk benne.

Érdekesnek tűnik még a Project A is, mely egy az Overwatch és a Counter-Strike: Global Offensive keresztezéseként leírható taktikus hőslövöldének ígérkezik, ami nem a League of Legends univerzumában játszódik, hanem a közeli jövőben, megjelenését pedig 2020-ra tervezte be a Riot Games.

Nézd nagyban ezt a videót!

Szintén projekt szinten van még a csapat háza táján egy verekedős játék is, mely a Project L munkacímmel készül, és a LoL szereplőivel tudunk majd nagyokat bunyózni benne, így az alábbi kedvcsinálón Jinx, Katarina, Darius és Ahri rögtön meg is mutatják, hogy mit tudnak.

4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ha jobban csinálják mint a Blizzard az Overwatch-al akkor engem megvettek kilóra!
Eddig ígéretes, de nem kiabálok el semmit.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egyiknél sincs semmi extra... Tipikus átlagos játékok.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

'Project A' mókásnak látszik. Egy dolog, hogy nyúltak az Overwatchból, de a játékélmény más lesz fegyverekkel és ezzel a gyors öléssel.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Semmi újdonság csak koppintás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljamarco profilja