Diablo III: jönnek a Necromancerek és az első játék tartalma

2016. november 05.
3.6831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár Diablo IV bejelentést nem kaptunk a BlizzCon expóról - még -, a Blizzard azért így is szolgált két érdekességgel, amelyek közül főleg az egyik igazán nagy meglepetés volt.

Kezdjük is rögtön ezzel, lévén a csapat bejelentette, hogy a Diablo III Anniversary patch részeként bekerülhet a játékba a legendás Diablo I tartalma, aminek során nemcsak az első rész helyszíne kap helyet az alkotás keretein belül, hanem mind a 16 szint és az unalomig ismert négy főellenfél is, akiket ráadásul az egykori hősök mellett az új arcokkal is legyűrhetünk majd.

Sőt mi több, a születésnapi patch két új pályát is hozzáad az alapokhoz, a Shrouded Moors és a Temple of First Born név alatt, amelyek valamikor jövőre jelenhetnek meg a játékhoz, de a tesztszervereken nyilván sokkal előbb. Az Anniversary patch részeként egyébiránt akár eredeti grafikával is átélhetjük a kalandokat, sőt mi több, az első részből megismert 8 irányú mozgástól sem kell elbúcsúznunk.

A másik nagy hír a Diablo III kapcsán, hogy jönnek végre a Necromancerek, méghozzá a Rise of the Necromancer Pack részeként valamikor 2017-ben. Az új kaszt a jól ismert sajátosságokat vonultatja majd fel, alkalmazásához pedig mindenképpen szükségünk lesz az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítő, míg konzolon az Ultimate Evil Edition birtoklásához. Ha többet akarsz megtudni a Necromancerekről, íme egy kis bemutató hozzájuk:

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

totyak

8 éve, 11 napja

A necromancer téma már tudvalevő volt a szivárgás miatt, az első rész hozzáadása az új hír nekem.

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2016
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja