Devils Third: E3 2010 debüt trailer

2010. június 14.
2.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már közel egy hete annak, hogy a tudomásunkra jutott, Tomonobu Itagaki az E3 kiállításon kívánja bemutatni a hozzá köthető ötödik projektet, amelyet olyan címek előztek meg életpályája során, mint például a Ninja Gaiden, a Dead or Alive, a DOA Xtreme, illetve az NG Dragon Sword.

Az általa életre hívott Valhalla Game Studios srácaival közösen azonban debütáló projektjének bemutatásának örülhettünk a hétvége folyamán, lévén a csapat nem várt az E3-ig, előtte leleplezte a készülő művet, amelyet Devil's Third néven tessék emlegetni és memorizálni a jövőben.

Sajnos bármennyire is szeretnénk, az alkotásról pontos információkat nem tudunk közölni veletek - gondolták a fejlesztők, valami azért maradjon a kiállítás sűrűjében is -, ellenben egy bemutatkozó trailer már megtekinthető a készülő programról, amely alapján a csalódás szinte teljesen kizárva. Bár néhány képsor után nem szeretnénk ítélkezni, a Devil's Third jelenleg egy modern kori nindzsa kalandnak ígérkezik, komoly hentelésekkel és kombókkal a fedélzeten. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező játékot a THQ fogja gondozni, és ha kíváncsi vagy a hozzá kapcsolt első mozgóképre, itt és most magad is megtekintheted. A további információkat pedig tűkön ülve várjuk.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Shadow

11 éve, 3 hónapja és 6 napja

öcsém ez baromira jo egy játék
és természetes hogy ezis xboxra 60000baromira jo xbox és ps3 játék után jön 1pc játék ami tuti hogy SZ.R

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljaSándorkolbász profiljaYanez profiljarDAVE profiljaElisorne profiljaManiac profilja