Devil May Cry 4: Nem készül Nintendo-s átirat

2008. február 23.
1.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sokan keresték meg a Capcom-ot kérdésekkel, kérésekkel, melyek egy esetleges Devil May Cry 4 átiratot próbáltak kieszközölni a japán játékóriástól.

Nero és Dante kalandja láthatóan megragadta a Nintendo-s tábor figyelmét és most ők is szeretnének részesülni a hack'n'slash élvezetekből. Hiroyuki Kobayashi uraság nem hagyta elhatalmasodni a vágyakat és pontot tett a dolgok végére, milőtt kitörne a káosz. Természetesen a barokkos túlzás nem ide illő, ám a lényegen nem változtat.

A játék producere, Hiroyuki Kobayashi elárulta, hogy sokan szegezik neki a kérdést, hogy terveznek-e átiratot hegeszteni a Nintendo revolúciójára. A válasz egyszerű és elszomorító is egyben, hisz a mester egy nagy nemmel zárta le a témát. Úgy gondolja, hogy ez a játék nem a Nintendo zászlóshajójára termett. A Wii nem tudná hozni a HD konzolokon látott pompás vizuális minőséget és az évek óta érlelődő, kiforrott irányítást.

Ezzel tehát úgy fest, hogy teljes mértékben elvetették a portolás lehetőségét, így a megrögzött Wiimote fanok nem vonhatják irányításuk alá a két jómadarat, Dante-t és Nero-t. Nekünk csupán egyetlen kérdésünk lenne. Mi lesz a régen beigért PlayStation Portable kivetüléssel? Ha emlékeink nem csalnak, volt róla szó korábban, hogy kapna egy mobilosított verziót. Vagy lemaradtunk volna valamiről?
Devil May Cry 4 átiratot próbáltak kieszközölni a japán játékóriástól.'>
nincs még hozzászólás

Devil May Cry 4
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja