Devil May Cry 4: Collectors Edition

2008. február 05.
2.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom megerősítette, hogy a mai nap folyamán kezdték el az ütletekbe kiszállítani a Devil May Cry 4 Xbox 360 és PlayStation 3 kópiákat.

A limitált példányszámban kiadott Collector's Edition 79.99$-ért lesz megvásárolható, megrendelhető, mely egy dizájnos fémdobozban fogja kínálgatni magát az elszánt és igényes gyűjtők számára. Persze nem ez az egyetlen vonzereje, hiszen számos extrával lesz megtömve a gyűjtői változat gyönyörű foglalata.

Az anime műfaj kedvelői külön futhatnak egy örömkört, mert most egy DVD-n megkapják ajándékba a Devil May Cry: The Animated Movie sorozat első 4 epizódját és egy további DVD-t tonnányi extrával teletömködve, melyen találhatunk "hogyan készült a játék" felvételeket, soundtrack-eket a játékból, digital artbook-ot és PC-s tartalmakat, mint például képernyőkímélők és háttérképek. Az igazán elvakult Devil May Cry fanoknak mindenképp kötelező vétel. A Capcom volt oly kegyes hozzánk és megosztotta velünk a végleges box art-okat, mlyeket most közszemlére tesszük alant.

Devil May Cry 4: Collectors Edition - 2. kép

Devil May Cry 4 Xbox 360 és PlayStation 3 kópiákat.'>
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 13 napja

jah....nagyon megtömték....art bookkal,hol az ígért extra dvdé???

válasz erre

Dante576

17 éve, 7 hónapja és 8 napja

Vazze nagyon baba lett a fém doboz!Dante forever!!!menő smiley

válasz erre
Devil May Cry 4
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja