Devil Summoner remake tart Nintendo 3DS-re

2012. április 26.
1.5001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Atlus a Famitsu magazin legutóbbi lapszámában bejelentette, hogy elkészítik a valamikori Devil Summoner: Soul Hackers feldolgozását, méghozzá Nintendo 3DS konzolokra.

A cím elsősorban azoknak lehet ismerős, akik már legalább egy évtizede koptatják a konzolos kontrollereket, hiszen a Devil Summoner a PlayStation 1 és a Sega Saturn masinák korában jelent meg és a legtöbb rajongó szerint abban a korszakban alaposan meghaladta korát, éppen ezért sok játékos nem is nagyon értette, hogy mit szerettek volna vele a fejlesztők.

Pedig a Devil Summoner annak idején már tökéletesítette a töltési időket, animációkat társított a csatákhoz és teljes szinkronokat adott minden egyes karakterhez.

Az Atlus elmondása szerint a Devil Summoner remake már elég előrehaladott állapotban tart, a munkálatokban ráadásul aktívan segít a Satelight csapata is, akikkel kiegészülve a cég augusztus 30-án tervezi a program premierjét Japánban, majd remélhetőleg még az idén nyugatra is elhozzák a feldolgozást, hiszen ezzel egy újabb húzócímet kapna a Nintendo 3DS.
Devil Summoner: Soul Hackers feldolgozását, méghozzá Nintendo 3DS konzolokra.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Kíváncsi vagyok rá

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 15 napja

Na ez király game lesz!

válasz erre
Devil Summoner: Soul Hackers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja