Deus Ex 3: A PC az elsődleges célpont

2008. október 23.
1.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deus Ex folytatásának bejelentése egy a játékkal kapcsolatban megosztott rajongótáborra szakadt rá.

Megosztottak voltunk, mert nem nagyon hittünk a játék egy olyan folytatásában, ami méltó lenne a Deus Ex névhez. Azonban ahogyan szivárognak ki az információk, mi úgy adjuk be a derekunkat, mint egy kis sarki kellemes lány három húszezres láttán. A Deus Ex első kiszivárgott képei, amit kollégám publikált és a reformált játékmenet nagyon is okot ad arra, hogy reménykedjünk egy nagyon jó kis folytatásban.

Új hírek szerint ha nem is csak PC-n fog megjelenni a játék, az biztos, hogy ez lesz az elsődleges platform és nem kell majd heteket vagy hónapokat várni a portolásra. Sőt, lehet a konzolos kollégáknak kell majd várni egy kicsit, bár ez még annyira messze van, hogy találgatni is kár. A lényeg, hogy PC-n biztosan lesz, semmiféle késéssel a konzolokhoz képest.

A történet ugye 2027-be kalauzol el minket, ami egy picit előbb foglal helyet időrendileg, mint az eddig megismert sztori. Adam Jensen főhősünk irányítása alatt bonyolódunk bele egy kisebb konfliktusba, amiből hamarosan hatalmas botrány keveredik és már meg is van az ok arra, hogy egy kicsit lövöldözzünk. Azonban elsődlegesen nem ezen és nem is a már jól megismert RPG elemeken lesz a legnagyobb hangsúly. Lehetőségünk lesz olyan képességek birtokába kerülni, amiknek hála falakat törhetünk, vagy Pókember módjára csápokat növesztve ugrálunk le tetőkről, párkányokról. És ez nem minden. Ezeken kívül még rengeteg hasonló kis extra dolgot szeretnének megvalósítani a fejlesztők, hogy egy méltó Deus Ex játékot kapjanak a rajongók, még akkor is, ha az újdonságokba belefulladunk. Várjuk az első mozgóképet a játékról... De nagyon!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja