Deus Ex: Human Revolution: Nem lesz különbség a PC-s és a konzolos változatok között

2010. szeptember 14.
1.8291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság, elsősorban talán a kalózkodás hatására, tulajdonképpen nagyon ritkán, csak a PC-exkluzív címek esetében beszélhetünk igazi PC-s játékokról, hiszen a legtöbb esetben erre a platformra csak portok jelennek meg.

Természetesen tisztelet a csekély kivételnek, de nagy átlagban mindez ráhúzható a jelenlegi iparra, sőt, az utóbbi időben már éles különbségek is kialakultak az egyes változatok között, ezt a sort azonban a Square Enix brigádja nem szeretné követni a Deus Ex legújabb epizódjával kapcsolatban.

A játék dizájnere, avagy Jean Francois Dugas ugyanis úgy nyilatkozott a minap a PSM3 kíváncsi újságíróinak, hogy szerény véleménye szerint a Human Revolution PC-s változata semmiben sem fog különbözni a konzolos verzióktól, szerinte ugyanis mindegyik rendszer nagyon jó. Mondandója folytatásában Jean kitért arra, hogy a kilencvenes években nem volt egyszerű párhuzamosan több platformra fejleszteni, de a több lábon állás ma már minden területen megfigyelhető, legyen szó zenéről vagy éppen televízióról. Mindez persze még nem garancia arra, hogy a legújabb Deus Ex epizód PC-n nem lesz egy egyszerű konzol-port, de, hogy nem fog különbözni egyik verzió sem a másiktól, az teljesen biztos.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ezt már annyi játéknál eljátszották, hogy minden verzió ugyanolyan, aztán azért mégsem teljesen úgy volt. Majd hiszem, ha látom.

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 10 napja

Remélem nem valami z@art' target='_blank' rel='nofollow'>sz@art csinálnak belőle.

válasz erre

skyman

14 éve, 9 hónapja és 10 napja

Hát sajnos ez a baj h keveset fejlesztenek pc-re. Bár ez már egy pozitivum

válasz erre
Deus Ex: Human Revolution
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja