Deus Ex: Human Revolution: Az első gameplay trailer

2010. augusztus 14.
3.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A vaskalapos rajongók, régi motorosok számára a következő esztendő egyik legvártabb videojátéka egyértelműen Deus Ex: Human Revolution.

Az utóbbi időben kevés bejelentés okozott akkorra eufóriát, mint a kultikus sorozat (ezt a titulust mindenképpen az első résznek köszönheti) legújabb részének pusztába kiáltása. Az Eidos Montreal és a Square Enix marketinges legényei tudják, hogyan tornázzák fel az érdeklődést a felhők fölé, hiszen bár már több hónapja tisztában vagyunk a Deus Ex: Human Revolution létével, igazi, egyenesen a játékból származó anyagokkal nem sűrűn dobáltak minket. Akadt számos concept art, egy-két Photoshoppal bolondított screenshot, CGI trailer, valamint kézikamerás felvétel.

Utóbbiak voltak azok, amelyek valóban tiszta gameplay jeleneteket tartalmaztak, ám nyilvánvalóan ezeket nem a közvélemény szemeinek szánták a fejlesztők, csupán a kiválasztott újságíróknak (akik aztán voltak olyan kedvesek, és megosztották az anyagot a világháló lakóival). Az első hivatalos gameplay trailerre egészen mostanáig kellett várnunk. A mozgókép a gamescom 2010 zászlaja alatt hajózik, ami ugyan csak augusztus 18-án veszi kezdetét, ám - ahogy az E3 esetében is láttuk - ez nem tántorítja el a kiadókat, hogy már napokkal korábban elkezdjék a gerillamarketinget. A videó hangulatosan van összevágva, ám akinek már volt szerencséje a fentebb említett kamerás szösszenethez, sok újat nem fog felfedezni benne. A többiek azonban fogyasszák melegében.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Braddock

9 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ennél már csak az lenne jobb ha tps lenne!

válasz erre
Deus Ex: Human Revolution
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaImperator profiljaGamePlay profilja