Destiny: Nagy változások már nem várhatók a megjelenésig

2014. augusztus 07.
1.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha tetszett a Destiny bétája, akkor igencsak nagy örömödet fogod lelni Eric Hirshberg, avagy az Activision kiadásért felelős vezérének legfrissebb bejelentésében, emberünk ugyanis megerősítette, hogy nagy változások már nem várhatók a játék kapcsán a megjelenésig.

A Destiny tehát a szeptember 9-én esedékes premierkor nagyjából ugyanúgy fest majd, és ugyanolyan élményeket közvetít, mint a napokkal ezelőtt befejeződött béta tesztek, a fejlesztők ugyanis ebből tökéletes visszajelzést kaptak arra vonatkozólag, hogy mindaz amit megálmodtak, kiválóan működik a gyakorlatban is.

Ezáltal a játékmenetet már nem érintik majd komolyabb változások, így a béta során lényegében a Destiny készhez közeli állapotát vehettük alaposabban is górcső alá. Amennyiben tehát az előzetes tetszett, a premierkor sem vár rád csalódás!
Destiny bétája, akkor igencsak nagy örömödet fogod lelni Eric Hirshberg, avagy az Activision kiadásért felelős vezérének legfrissebb bejelentésében, emberünk ugyanis megerősítette, hogy nagy változások már nem várhatók a játék kapcsán a megjelenésig.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 21 napja

Gondolom sok ezren remélik, hogy ez nem csak marketing duma.

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 6 hónapja és 21 napja

Azért a ps3-asnál még finomíthatnának a játékok!

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja