Destiny 2: egy ideig ismét be lehet szerezni a korábbi szezonok cuccait

2018. november 07.
1.5001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akik esetleg anno lemaradtak volna néhány kozmetikai csecsebecse beszerzéséről a korábbi szezonokból a Destiny 2-ben, azoknak nagyszerű hírünk van, ugyanis a Bungie most lehetővé tette egy időre, hogy lecsaphassunk rájuk ismét.

Az Eververse Store-ban ugyanis felbukkant egy új menüpont, nevezetesen a Temporal Surge, ahol az előző szezonokból ismerős cuccokat zsákolhatjuk be, amiket ugyebár anno még Bright Engrams fejében tudtunk kiváltani, most viszont Silverért tudjuk megvásárolni ezeket, bár egy kicsit meglepő, hogy itt nem tudunk Bright Dustot költeni, mint a többi, Eververse Store-ban fellelhető holmiért.

A Temporal Surge-ben hullámonként fognak jönni a cuccok, most például a Year One szezonból származtatott emote-ok vannak soron, majd november 13-án jön a következő csomag, úgyhogy még most érdemes megszerezni őket.
2 hozzászólás

Direktor

6 napja és 19 órája

Nagyon beindult a Destiny 2.

válasz erre

Neurotic

6 napja és 20 órája

Milyen kár, hogy silvert csak valódi pénzből lehet venni Ki van ám ez találva.

válasz erre
Destiny 2
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaretePceldaK profiljaHellblade profiljamarco profiljaSoldier86 profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaitalianman profiljaDrThezeus profiljaLaci721 profiljasony1515 profilja