Destiny 2: a Solstice of Heroes event mellett a Crucible playlist is változik júliusban

2018. július 02.
8.8161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem hagyja az út szélén a Destiny 2 rajongóit a Bungie, akik több-kevesebb sikerrel, de kitartóan próbálkoznak a játék tartalmi bővítésével, így például kiderült, hogy a hónap végén egy újabb event indulhat útnak.

Ez lesz a Solstice of Heroes, mely várhatóan július 31-én indul majd útnak, és bár nem tudjuk még, hogy meddig tart, ellenben érdemes lesz részt venni rajta, mert az egyetlen lehetőség lesz, hogy hozzáférjünk egy 400-as szintű power armorhoz, mielőtt belecsapnánk a szeptemberben érkező Forsaken kiegészítőbe.

A Bungie megígérte, hogy az eseményről bővebb részletekkel is szolgálnak majd a megjelenéshez közeledve, de még előtte egy jelentős frissítést is elérhetővé tesznek, lévén július 17-én roboghat be az 1.2.3-as patch, ami többek között a Crucible playlistet is módosítja a kapcsolódó rankokkal együtt.
Destiny 2 rajongóit a Bungie, akik több-kevesebb sikerrel, de kitartóan próbálkoznak a játék tartalmi bővítésével, így például kiderült, hogy a hónap végén egy újabb event indulhat útnak.'>
2 hozzászólás

Hentes

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Bírom ezeket a rangmódosításokat. Ezekkel mindig megszopja valaki.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Valahogy nagyon nem jönnek össze jól ezek a DLC-k nekik, kicsit el kéne gondolkodni, mi lehet a gond.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja