Derekasan indított a briteknél az Anthem

2019. február 25.
4.0661
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az már a múlt héten kiderült, hogy a szakma egyelőre nincs elájulva a Bioware legújabb alkotásától, azonban hiába az újságírók véleménye, a rajongók úgy tűnik, hogy kedvelik a Destiny és a Mass Effect kereszteződéséből született alkotást.

Az Egyesült Királyságban legalábbis biztosan, hiszen a hivatalos adatok alapján a Bioware akciójátéka simán az élre került a múlt heti játékeladási listán, és bár nem tudni, hogy pontosan hány példány ment el belőle, azt viszont igen, hogy az eladott példányok 54 százaléka PS4-re kelt el, 40 százalék pedig Xbox One-ra.

Dacára azonban az első helynek, az Anthem eladásai bőven az idei év két rekordere, avagy a Resident Evil 2 Remake és a Kingdom Hearts 3 mögött teljesített, Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője pedig az első héten a Destiny hasonló intervallumban produkált teljesítményének mindössze 10 százalékát hozta a Bioware újdonsága. Ha kíváncsi vagy az összes helyezettre, mutatjuk a listát:

Anthem
Far Cry: New Dawn
FIFA 19
Red Dead Redemption 2
Metro: Exodus
Forza Horizon 4
New Super Mario Bros U Deluxe
Mario Kart 8: Deluxe
Call of Duty: Black Ops 4
Super Smash Bros Ultimate
4 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete

Ez szerintem ***** **** kezdés, már nem azért.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 1 hete

"a Destiny hasonló intervallumban produkált teljesítményének mindössze 10 százalékát hozta a Bioware újdonsága" - magyarul ***** nagy bukás.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 1 hete

Fifa... Bmeg, Fifa....

válasz erre

Tuhajohn

8 hónapja, 1 hete

Szóval 6% kelt el belőle pc-n?

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja