Derekas mennyiségű extra tartalmat kap megjelenése után a Battleborn

2016. március 16.
3.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gearbox munkatársai bejelentették, hogy derekas mennyiségű extra tartalmat szerezhetnek majd be maguknak a rajongók a Battleborn megjelenését követően.

Első körben például biztosan kapunk majd 5 játszható hőst ingyen, amivel 30-ra növekszik az elérhető karakterek száma, sőt azt is tudjuk már, hogy a sorban az első Alani lesz, akit a PS4-es tábor már a közelgő nyílt bétán feloldhat magának

Szintén ingyenes frissítésként a Gearbox több új pályával, játékmóddal és egyebekkel gazdagítja majd az alapokat, de ezen túlmenően kapunk majd öt kisebb fizetős pakkot is - egyenként 5 dollárért -, amelyek PvE sztori küldetésekkel, exkluzív skinekkel és egyebekkel bővítik az alapokat. Mindegyik csomagot külön-külön is megvásárolhatjuk lesz, de 20 dollárért természetesen egy Season Pass megvásárlására is lehetőségünk lesz. A Battleborn érkezését továbbra is május 3-án várjuk.

Derekas mennyiségű extra tartalmat kap megjelenése után a Battleborn - 2. kép

2 hozzászólás

Ravor

2 éve, 4 hónapja és 10 napja

Egyetértek, megint a mézesmadzagot húzzák az orrunk előtt

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Szokásos felállás, kevésbé érdekes dolgok ingyen, de azért örülni kell neki, többi meg fizetős. Season Pass olcsóbb kicsit, mint külön az összes dlc, viszont nem biztos, hogy mindegyik kieg tetszik is. Lehet mérlegelni.

válasz erre
Battleborn
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljadrift3r91 profiljaWillThaWheel profiljaMonyo profiljaManiac profilja