Denise Kaigler a 38 Studios fedélzetén

2010. április 28.
1.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Denise Kaigler aki korábban a NOA cég alelnökeként tevékenykedett, nemrégiben csatlakozott a 38 Studios csapatához, ahol elsődleges feladata a stúdió marketing ügyeinek intézése lesz.

A komoly vezetői ambíciókkal rendelkező hölgynek megérkezését követően nem sok ideje jutott a lazításra, ugyanis a korábbi baseball legenda, Curt Schilling tulajdonában lévő vállalatnál jelenleg gőzerővel folyik a munka egy saját fejlesztésű MMO-n. A Copernicus névre keresztelt produktumot, amely Todd MacFarlane képregényíró és R.A. Salvatore "kéznyomait viseli magán" igazi eget rengető nagy dobásnak szánja a kiadó, így a piacra dobás előtt a megfelelő mértékű médiás hírverés, reklám munkák elvégzéséhez pont kapóra jött nekik a mostanság rendkívül motivált szakember.

Kaigler mostani munka iránti éhsége ha egy kicsit belegondolunk egyáltalán nem csoda, ugyanis tavaly november óta, amikor is saját elhatározásából kilépett a NOA-tól, hogy minél több időt tölthessen el szerettei körében, gyakorlatilag semmit sem dolgozott, így most a mintegy fél éves regenerálódást követően újult erővel képes belevetni magát a marketing szakma kihívásaiba, ráadásul egy olyan cégnél, ahol a igazi kóstolót kaphat abból, milyen érzés is komoly léptékű, megfeszített tempójú csapatmunkával megalkotott projekteken dolgozni.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja