Demót kapott a The Walking Dead: The Final Season Xbox One-on

2018. július 31.
1.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már nem kell sokat aludni a The Walking Dead: The Final Season első epizódjának érkezéséig, mely Clementine történetének végső szakaszát fogja elmesélni, viszont meglepő módon, a játék kipróbálható verziót kapott.

Bár a demó egyelőre csak Xbox One-on érhető el, valószínűsíthetően érkezni fog a PlayStation 4-es változat is a napokban. Nem tudjuk, hogy konkrétan a játék melyik részébe is enged betekintést nyerni, a leglogikusabb arra tippelni, hogy a kaland kezdetén vesszük fel a fonalat.

Kicsit furcsa, hogy pont egy sztori központú cucc kap kipróbálható verziót, lévén aki tervezi megvenni a játékot, az vélhetőleg úgy sem akarja magának lespoilerezni a történet ilyen kicsi szeletét sem, de aki már képtelen várni, annak legalább a lehetőség adott. Az első felvonás augusztus 14-én érkezik PC, PlayStation 4, Xbox One platformokra.
The Walking Dead: The Final Season első epizódjának érkezéséig, mely Clementine történetének végső szakaszát fogja elmesélni, viszont meglepő módon, a játék kipróbálható verziót kapott.'>
2 hozzászólás

Hentes

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

De jó hogy van újra demó! Jó lenne ha minden játékhoz lenne.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Walking Dead: The Final Season
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja