Demót és Half Life DLC-t is kap a PC-s Final Fantasy XV

2018. február 22.
1.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas bejelentéssel szolgált a Final Fantasy XV: Windows Edition kapcsán a Square Enix, akik megerősítették, hogy pár nappal a megjelenés előtt mindenkinek kipróbálhatóvá teszik a kérdéses szerepjáték PC-s változatát.

Február 26-án ugyanis a Steam mellett az Originre és a Windows 10 Store-ra is feltöltenek majd egy Final Fantasy XV: Windows Edition demót - benne az alkotás teljes első fejezetével -, ami már önmagában is nagy meglepetés, azonban ezt is sikerült megfejelnie a kiadónak.

A Square Enix ugyanis addig erőszakoskodott, amíg meg nem győzte a Valve csapatát arról, hogy nekik bele kell tenniük a Final Fantasy XV-be Gordon Freemant is, így készítenek nekünk egy Half Life Pack névre keresztelt DLC-t, amit mindenki ingyen megkap, aki a mai naptól május 1-ig a Steamen előrendeli vagy megvásárolja a játékot.

A csomagban Gordon Freeman teljes felszerelése megtalálható lesz a ruhától kezdve, a szemüvegen át a feszítővasig bezárólag, és a jelmezt nemcsak Noctis-ra adhatjuk rá a játékban, hanem a multiplayer módban alkotott karakterünkre is.

A Final Fantasy XV: Windows Edition várhatóan március 6-án jelenik meg végleges formájában.
Final Fantasy XV: Windows Edition kapcsán a Square Enix, akik megerősítették, hogy pár nappal a megjelenés előtt mindenkinek kipróbálhatóvá teszik a kérdéses szerepjáték PC-s változatát.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Tök jó hogy egyre több a demó!

válasz erre

Direktor

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nem értem mit keres benne Gordon Freeman! röhögő smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja