Demons Souls: Európának szánt bemutatkozó trailer

2010. május 10.
2.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen pontosan április közepén futottak be szerkesztőségünkbe azok a hivatalos információk, amelyek arról árulkodtak számunkra, hogy a Japánban már a második részére készülő Demon's Souls végre Európa felé vette az irányt, és a több nívós magazin által az év RPG-je díjjal jutalmazott játék végre az öreg kontinensen is megjelenhet.

A bejelentést követően megtudtuk, hogy az európai játékosok egy minden finomsággal megkent exkluzív kiadásban szerezhetik be a programot, és egészen a mai napig kellett várni arra, hogy végre a hozzá tartozó, direkt a számunkra készült bemutatkozó trailert is megtekinthessük róla.

Egy rossz szavunk nem lehet tehát a Namco Bandai srácaira, akik a játék legjobb pillanatait válogatták össze nekünk az alant megtekinthető néhány percben, és nem voltak szégyenlősek, lévén a komolyabb magazinok pontszámait, illetve az általuk kiosztott díjakat is feltüntették az izgalmas jelenetek között. Ha valakinek kételyei lennének a kilences körüli értékelésekkel kapcsolatban, az figyelmesen tekintse meg a gameplay felvételeket, június 25-én ugyanis egy kiváló szerepjátékkal gazdagíthatják gyűjteményüket a PlayStation 3 tulajdonosok. Íme az emlegetett matéria:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja