Demon Tribe címmel új akciójátékot jelentett be a Sega

2012. szeptember 20.
2.1551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Teljes valójában elstartolt a mai napon a 2012-es Tokyo Game Show, amely az elkövetkezendő egy-két napon várhatóan alapjaiban fogja meghatározni oldalunk hírösszetételét, hiszen igyekszünk folyamatosan jelentkezni a legnagyobb japán expóról származó fontosabb hírekkel.

Ezúttal sem teszünk másként, hiszen egy friss bejelentést hoztunk nektek, méghozzá egyenesen a Sega részéről, akik egy vadonatúj akciójátékot jelentettek be a nagyközönség számára a Demon Tribe név alatt.

Az alkotást korábban a rejtélyes Project Omega munkacímen ismerhettük, és bár konkrét részleteket még nem tudtunk meg róla, de arra akár már most mérget vehetünk, hogy a betöltésével a szörnyek, valamint a velük történő vérre menő harcok fognak dominálni.

Arról sajnos nem értesültünk, hogy a fejlesztési munkálatokat külsősök, vagy a Sega egyik saját divíziója végzi-e majd el, de abban biztosak lehetünk, hogy az alkotás PSP-re, PlayStation Vitára és Nintendo Wii U-ra fog megjelenni, egyelőre sajnos még kérdéses, hogy egészen pontosan mikor.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 8 napja

Várósnak tűnikmosolygó smiley

válasz erre
Demon Tribe
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja