Demigod: Úton az első frissítés

2009. április 16.
2.3111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre napvilágot látott a Demigod névre keresztelt, Gas Powered Games által készített egyveleg játék, ahol az RTS nézetet keverték össze a fejlesztők az akció dúsabb RPG játékok legjobb elemeivel.

Az utóbbi időben elég szépen eltűnt a játék, szinte minden formában, az utolsó napokban pedig akkora fejetlenség volt körülötte, hogy azt már élmény volt nézni. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a játék ugyan rengeteg tekintetben kiváló lett, hibáktól mégis hemzsegett.

Pontosabban még mindig, a múlt idő használata sajnos helytelen, de hamarosan már nem lesz az, ugyanis az illetékesek vért izzadva hegesztik, éjt nappallá téve a javítócsomagot, ami az égbe kiáltó hibákat szeretné orvosolni első körben. A játékot kiadó Stardock egyik első embere nyilvánosan kért elnézést az érintettektől, és mindenkit biztosított arról, hogy a hibák befoltozása folyamatban van.

Aki esetleg már birtokolja a Demigod-ot, és állandóan kidobja a játék, vagy nem engedi, hogy felcsatlakozzon egy-egy szerverre, akkor legyen türelemmel a tapasz megérkezéséig, mihelyst befut, arról tudósítani fogunk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja