Demigod: Félistenek a mágia útján

2009. április 10.
3.4311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan már befejeződik a Demigod körüli reklám-hadjárat, ami előttünk csak képeken és videókon nyilvánult meg elsősorban, hiszen hamarosan boltokba kerül a játék, és mindaz, amit eddig csak videókon csodáltunk meg, virtuális valósággá válik, a mi irányításunk alatt.

Nagy valószínűséggel az utolsóhoz közeli gameplay videó futott be most a félistenről, amin újabb opciókat és fícsöröket mutatnak be nekünk, abszolút a játékból lopott jelenetek által.

Az alkotáshoz mindemellett hozzátartozik az is, hogy sokan reménykedve állnak hozzá, hiszen ha nem is fog majd forradalmi újításokat hozni a műfajba, egy minőségi RTS/RPG vegyület fog elénk tárulni, ami mögött a Gas Powered Games csapata húzódik meg.

Ha kíváncsi vagy, milyen látvány és játékmenet fog fogadni a Demigod első betöltése után, akkor mindenképpen pillants bele a friss videóba, hacsak nem már a könyöködön jön ki a projekt, ami nincs kizárva a számtalan videó és képanyag után. A régebbi videókra és információkra oldalunkon is rábukkanhatsz, elég csak a keresőt használnod...

#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Demigod: új képek a félistenekről

Demigod: új képek a félistenekről

legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja