Advertisement

Delta Force: Angel Falls: Év végén indulhatnak a harcok

2009. május 07.
3.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Novalogic legfrissebb jelentései szerint az idei év nyarára várt legújabb Delta Force rész, az Angel Falls, inkább az esztendő végén kerülhetne a boltok polcaira, de a változás jogát fenntartják, hiszen szóba került 2010 első pénzügyi negyedéve is.
Advertisement

Így tehát egy kisebb csúszással számolhatunk az új Delta Force alkotás kapcsán, amely az unalomig ismert Közel-Kelet helyett most Amerikába, azon belül is Venezuelába kalauzol el minket, hogy az éppen aktuális konfliktusokat rendbe tegyük, természetesen fegyverrel a kézben.

Az Angel Falls betöltése után három nagy kampányt üdvözölhetünk majd, egyenként 12-12 küldetéssel, amelyhez újdonságként egy non-lineáris játékmenet fog párosulni, tehát hatalmas szabadon bejárható környezetben mi dönthetjük el, hogy éppen mibe kezdünk, és mit teszünk a rengeteg szabadidőnkben. Természetesen nem csak lövöldözhetünk, hanem kocsikázhatunk is majd ha kedvünk tartja, ugyanis járművek is helyet kapnak a legújabb Delta Force epizódban, de senki se gondoljon GTA-szerű városi sétagaloppra, hiszen mi az őserdőben és a vadonban fogunk harcolni, aminek hála terepjárókkal, és egyéb katonai járgánnyal leszünk megáldva.

A Delta Force: Angel Falls tavalyi bejelentésekor egy nagyon erős többjátékos módot emlegettek nekünk a fejlesztők, amely, mint már ki volt mondva, mi sem felejtettünk el, hiszen 200 ember egyidejű összecsapását ígérték, ami szinte már-már forradalminak is nevezhető, hacsak egy nullát a bejelentéskor nem írtak el nekünk. Egyelőre más információnk nincs a játékról, kivéve egy hozzávetőleges megjelenési időpontot, amely akkor frissen az idei év vége, vagy 2010 eleje. Várjuk az első mozgóképeket.
Advertisement
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

hogy kell letolteni a delta force angel falls-t

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 6 napja

hogy kelletőltenia a Delta Force Angel falls-t

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 21 napja

Már nagyon várom

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljaGargameth profiljamarco profiljaWickedSick profilja