Dell Smartphone - Esélylatolgatás

2008. március 20.
1.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Küszöbön áll az első smartphone kategóriájú mobilkészülék bemutatása a Dell Computer műhelyéből.

Az új modellnek nem lesz egyszerű dolga, ha tért szeretne magának hódítani, vélekedik a Digitimes szerkesztője. Az okok pedig következőek: A fogyasztói réteg viszonylag szűk, sokan tolonganak a bejáratnál, és a megújulni készülő iPhone-t sem lesz könnyű bárkinek is megszorongatnia, ha babérokra törne az okostelefonok piacán.

A Dell és a Foxcon Group-al egy Windows Mobile alapú smartphone fejlesztésén dolgozik. Egyenlőre egyik fél sem tett közzé bármiféle információt az új telefonokkal kapcsolatban. A Dell részéről logikus lépésnek tűnhet ugyan, hogy érdekeltségét a smartphone-ok piacára is kiterjessze, ugyanakkor ahhoz, hogy az iPhone-al képesek legyenek felvenni a versenyt, olyan fejlesztésre van szükségük, ami számos kritériumnak meg kell feleljen.

Azért az elmondható, hogy a gyártótól nem áll olyan távol a feladat, hiszen komoly hagyományokkal bírnak a mobilplatformok fejlesztésében. A Dell esetleges diadala egyben a Microsoft-é is lehet, mivel telefonjuk Windows-alapú készülék lesz, amennyiben pedig a próbálkozás sikeres lesz, az komoly lökést adhat a Microsoft mobil operációs rendszerének is. A siker záloga a külső megjelenés, a praktikum, és az innovatív tartalom lehet.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

A Dell megoldásáról még nem is hallottam. Ezért jó, hogy visszaolvasok a hírekben, nagyon sok mindent megtudni mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja