Defraggler: Megjelent az új verzió

2009. február 09.
3.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki szereti karban tartani számítógépét, nem csak hardver, hanem szoftver fronton is, az tudja, hogy mennyire fontos a töredezettségmentesítés.

A Windows ugyan rendelkezik saját töredezettségmentesítővel, azonban nem titok, hogy létezik több és hatékonyabb program is erre a célra. Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Defraggler az egyik legjobb ebben a témában, hiszen nem csak gyorsabb windows-os társánál, hanem még a memóriaéhsége sem túl nagy, ezzel pedig lehetővé teszi, hogy használat közben mást is csinálhassunk saját számítógépünkön.

A töredezett fájlok helyet foglalnak és lassítják a rendszert, ezt tudjuk, és utóbbi kijelentés talán a legrosszabb, ami a mai felgyorsult világban főleg hatalmas negatívum. A Defraggler legújabb verziója használatával ez viszont elkerülhető, hiszen a magyar nyelv mellett nyomon követhető az eltávolított töredezett fájlok számos adata, a HDD kapacitás mellett, melyet a töredezett fájlok foglaltak el, stb.

Aki tehát egy hatékony töredezettségmentesítő programot szeretne a gépén tudni, az töltse le a Defraggler legújabb verzióját, amely az 1.07.124-es sorszámot kapta és magyarul is beszél. Letöltéshez kattints a linkre!

Defraggler 1.07.124
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 14 napja

menő smiley Zsíír a progi!
Gyorsabb mint a Windowsos ****.
menő smileymenő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 3 napja

Nna,végre valami értelmes dolgot is fogok ma csinálni..mosolygó smiley Letöltöm a progit..Köszönöm Maniac!menő smiley

válasz erre

skyman

16 éve, 6 hónapja és 3 napja

nagyon jó kis program!!!!csak ajánlani tudom mindenkinek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja