Defense Grid The Awakening: bejelentve PC-re

2008. augusztus 28.
2.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár van egy kis zűrzavar a fejemben ezzel a játékkal kapcsolatban, hiszen úgy tudtam ez tipikusan XBox360-as exkluzív lesz.

Ellenben mit látok? Bejelentve PC-re. Ezzel csak az a gond, hogy az XBoX megjelenéséről sem semmi másról nem találtam semmi információt. Az említett konzolra elvileg nyáron jelent volna meg ez a cím, azonban PC-re november van írva. Valószínűleg a Microsoft gondolt egyet és úgy döntött PC-re is kidobják a játékot. Így egy újabb RTS játék fog ellátogatni jó öreg masinánkra egyenesen a Hidden Path Entertainment műhelyéből.

Ugyan a bejelentéshez elég szűkszavúan híreztek a fejlesztők, azt biztosan tudjuk, hogy a játék sci-fi környezetben fog játszódni és mint említettem a stratégia fanatikusoknak fog kedvezni. Az Emergent?s Gamebryo grafikus engine lesz felelős a játék kinézetéért, amiből sajnos a mellékelt egy (!!!) darab képből nem sok minden derül ki. De a fejlesztők megnyugtattak, hogy gyönyörű látványban lesz majd részünk, fantasztikus effektekkel karöltve. Úgy legyen! A játékban feladatunk a felépített kis tornyocskánk vagy területünk megvédése a támadásoktól, amik elég intenzíven és fokozatosan erősödve fognak érni minket. Magyarul még kialakulhat belőle egy jó kis területfoglalós stratégia is...

A játékról egyenlőre ennyit sikerült kideríteni, remélem hamarosan érkezik még valami róla, ugyanis ez édes kevés. Azonban legalább már tudjuk, hogy készül. A 2008 novemberi megjelenés nem tudom, hogyan fog összejönni, de szurkolunk srácok.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 26 napja

"Magyarul még kialakulhat belőle egy jó kis területfoglalós stratégia is... "
uh, látom nem nagyon vagy otthon a towerdefenses játékokban

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja