Decembertől fehér és pink színekben pompázik majd a Nintendo 3DS

2011. október 26.
2.1181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A világ legtöbb régiójában, legfőképpen például Japánban, a szivárvány minden árnyalatát ölthetjük megvásárolt Nintnedo 3DS konzolunkra, azonban leginkább itt Európában még csak a snassz, átlagos színekben érhetők el a masinák.

Amint azonban a mai napra virradóra megtudtuk, Japán, majd Ausztrália, később pedig Amerika után legkésőbb decemberben itt az öreg kontinensen is elérhetővé válnak a fehérben és pink színekben pompázó Nintendo konzolok.

Az új színekkel ellátott masinák a karácsonyi felhozatalt kívánják erősíteni, aminek köszönhetően a Nintendo egy ajándék játékot is pakol majd a konzolokra, így a fehér színűekre a Super Mario 3D Land-et, míg a pinkekre a Nintendogs + Cats című aranyosságot. Ha tehát éppen a karácsonyfa alá szerettél volna pakolni egy 3DS-t, most itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy a megszokotthoz képest eltérő színezettel, ajándék játékkal juss hozzá a gépezethez. A fehér és pink Nintendo 3DS-ek megjelenése még nem lett konkretizálva, de decemberben biztosan napvilágot látnak.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 7 napja

és kimaradt a 2joy karral hátul 4gomb meg az aksik amik 4db Ceruza elem AA amit ugye mindenki maga tölt és könnyen cserélhető. GAMEBOY FUNNnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 7 napja

egy új GAME BOY kéne a népnek. kicsiben és TV/Monitorra köthető kivitelben akkor király cucc lenne a hordozható konzol.menő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja

Ronda ez így is úgy is.)

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja

a feher szep de a pink nagyon ronda lesz sztem

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 1 napja

Atyaisten, pink... Idióták.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja