Decemberre halasztották az Insurgency: Sandstorm megjelenését

2018. szeptember 11.
4.2301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A New World Interactive kezei között formálódó Insurgency: Sandstormnak eredetileg jövő héten, egészen konkrétan szeptember 18-án kellene megjelennie, azonban a fejlesztőcsapat úgy döntött, elhalasztja a megjelenést.

Az eltolás indoka az, hogy szeretnék még csiszolgatni a játékot, ehhez pedig időre van szükségük, az új megjelenési dátum pedig december 12-ére lett kitűzve, azonban a srácok elmondása alapján sokat segítenek nekik a béta időszak alatt felgyülemlett visszajelzések.

Újfajta közösségi és online funkciók is jönnek majd a megjelenéssel, bár ezeket nem részletezték, hogy mit is takarnak. Nem tudunk haragudni a fejlesztőkre, sokkal jobban hangzik, hogy bevállalják a halasztást, mint hogy kiadták volna jövőhéten félkészen a címet, de remélhetőleg a végső produktum meg fogja indokolni ezt a közel három hónapos csúsztatást.
Insurgency: Sandstormnak eredetileg jövő héten, egészen konkrétan szeptember 18-án kellene megjelennie, azonban a fejlesztőcsapat úgy döntött, elhalasztja a megjelenést.'>
2 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 8 napja

Csak kibírjuk valahogy! röhögő smiley

válasz erre

zender

6 éve, 8 napja

Félő hogy így is **** lesz. Mostanában az a divat. röhögő smiley

válasz erre
Insurgency: Sandstorm
7.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja