Decemberben érkezik a Zalman új CNPS5X CPU hűtője

2010. november 24.
2.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Zalman az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hűtőrendszereinek termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, az üzletek kínálatában pedig Zalman CNPS5X típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új CPU hűtő torony kialakítással lett tervezve, és a gyártó egy univerzális felfogató mechanizmussal szállítja, aminek köszönhetően egyaránt ideális választást jelenthet az Intel és az AMD rendszerek tulajdonosainak is.

A Zalman CNPS5X kompatibilis az Intel LGA775, LGA1155 és LGA1156, valamint az Advanced Micro Devices AM2, AM2+ és AM3 tokozású processzorokkal. Az új hűtőrendszer 127 X 62 X 134 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 320 grammos tömeg társul. A központi feldolgozó felületével egy réz hűtőalap érintkezik, amiből a felgyülemlett forróságot három darab, szintén rézből készített nyolc milliméteres hővezető cső szállítja el a nagy felületű alumínium hűtőlamellákhoz. A folyamatos légáramlásról egy 92 milliméteres, a hűtőlamellákba süllyesztett PWM vezérlésű ventilátor gondoskodik, ami 1400RPM és 2800RPM fordulatszám között képes üzemelni, és teljesítménytől függően 20dB és 32dB közötti zajszintet produkál.

A készletben a gyártó természetesen mellékeli még a Zalman ZM-STG2M típusjelzésű hővezető pasztáját is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a hűtőrendszer beszereléséhez. Az új Zalman CNPS5X várhatóan a következő hónapban fog megjelenni a boltok polcain, az árcéduláján pedig 27 euró körüli összeg lesz feltüntetve.


Decemberben érkezik a Zalman új CNPS5X CPU hűtője - 2. kép



Decemberben érkezik a Zalman új CNPS5X CPU hűtője - 3. kép

1 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

1366-ra nem jó meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja