Decemberben érkezik a Diva DLC a WWE 12-höz

2011. november 01.
2.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Decemberben egy igencsak vaskos DLC csomaggal szeretné meglepni a WWE 12 rajongóit a THQ, akik amolyan fizetős karácsonyi ajándékként egy halom hölgyet állítanak csatasorba a bővítménnyel, akik természetesen a pankrációból keresik kenyerüket és korántsem a plázacica kategóriából kerültek ki.

A Diva pack névre hallgató kiegészítés baráti árkategóriában, 80 MS pontért vagy 1 dollárért lesz megvásárolható az Xbox Live-ról és a PlayStation Network-ről.

A THQ nyilatkozata szerint, amennyiben idén is megvásároljuk a Fan Axxess hozzáférést, a bővítményhez 25 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. A DLC-ben egyébiránt megtalálhatjuk majd Trish Stratus-t, Kharma-t, a The Bella Twins-t, Vickie Guerrero-t és Alicia Fox-ot is, tehát a WWE-sorozat legnevesebb női szereplőit, akik csak szóba jöhettek. Hogy a pakk mikor válik elérhetővé, azt sajnos nem tudjuk, egyelőre ugyanis csak december lett kijelölve megjelenésre, míg a játék november 22-én debütál, Nintendo 3DS és Wii mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 1 napja

" baráti árkategóriában, 80 MS pontért vagy 1 dollárért lesz megvásárolható az Xbox Live-ról és a PlayStation Network-ről. "

Annál többet nem is ér!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja