Decemberben jön a szóló offline mód a Back 4 Bloodba

2021. november 09.
43.6741
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az e havi javítást követően, amely az életminőség javítására és a nagyobb hibajavításokra összpontosít, a Turtle Rock bejelentette, hogy decemberben fogja kiadni a Back 4 Blood első nagyobb, a megjelenés utáni tartalmi frissítését.
 

Ez egy sor új funkciót fog tartalmazni, köztük a sokat kért szóló offline módot. Emellett új kártyák is érkeznek, köztük egy új kártyatípus, valamint új ellátmányvonalak, egy Ridden gyakorlótér és egy szezonális esemény.

Ami a 2022-es évet illeti, a Turtle Rock útiterve számos olyan kiegészítést is felvázol, amelyek várhatóan az új évben és azon túl érkeznek, köztük egy új nehézségi szint, egy friss kooperatív mód, játékos- és korrupciós kártyák, közelharci frissítések és különböző életminőség-javítások.

A Turtle Rock egy rövid ízelítőt is adott az első fizetős tartalmi bővítésről, amelyről most kiderült, hogy a Tunnels of Terror címet viseli. Ez egyike a jövő évre tervezett három fizetős - a Back 4 Blood éves bérletének részeként elérhető - bővítménynek, amelyek együttesen új Cleanerelet, új Riddeneket, egy új tevékenységtípust, valamint új fegyvereket, kártyákat és skineket hoznak majd be.

Decemberben jön a szóló offline mód a Back 4 Bloodba - 2. kép

5 hozzászólás

zender

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez is valami...

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Azért jó sok minden lesz majd.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szóló onlinet jobban bírnám.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na ez egy király funkció lesz!

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Akkor az még nem most jön.

válasz erre
Back 4 Blood
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja