Decemberben érkezik az első Wolfenstein, The Evil Within és Tekken képregény

2017. november 30.
13.0091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dark Horse csapata bejelentette, hogy karácsony előtt néhány nappal három videojátékos témájú képregényt dobnak majd a piacra, amelyek közül kettő a Bethesda csapatához, egy pedig a Bandai Namco-hoz köthető.

A nyomtatásban is megjelenő, de felénk vélhetően csak digitálisan elérhető grafikus novellák egységesen december 19-én érkeznek majd meg, és egy-egy sorozat kezdő epizódjával kívánnak szolgálni nekünk.

Ennek fényében máris írhatjuk be az emlékeztetőbe a Tekken: Blood Feud, a Wolfenstein Volume 1 és a The Evil Within: Interlude neveket, melyek közül a Wolfi a hatvanas évek Amerikájába kalauzol el minket, míg a The Evil Within az első két rész közti eseményeket meséli el nekünk.

Hogy mit várhatunk a Tekken képregénytől? A leírás szerint egy véres és erőszakos sztorit a Mishima klánról, akik sok-sok bunyóval azért küzdenek, hogy legyőzzék az ősi gonoszt és az Iron Fist Tournament győzteseivé váljanak.
4 hozzászólás

Reeper

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

wow..

válasz erre

totyak

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ezeknek én semmi értelmét nem látom. Ha ingyen van, úgy még elmegy, de fizetni érte...

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

Dejó, a TEW és a Wolfi 3 színből megvan.

válasz erre

Imperator

1 éve, 7 hónapja és 5 napja

Mondjuk a Tekken nem igazán a véres fajta, oké erőszakos mert verekednek meg halnak meg emberek, de ne legyen Mortal Kombat belőle.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja