December elején Európa is megkapja a Super Mario Collection-t

2010. október 08.
1.7361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arról már korábban jelentettünk nektek ünnepélyes pillanatok közepette, hogy mindannyiunk kedvenc vízvezeték-szerelője, sokunk meghatározó videojáték-karaktere, avagy Super Mario betöltötte 25.

születésnapját, ami már házasságban is sok, ám a Nintendo inkább a jó oldalát nézi ennek az eseménynek, így nem csak Japán, hanem egészen pontosan december 3-án Európa is megkapja a Wii-exkluzív Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition névre keresztelt csomagot, amit direkt Mario születésnapja miatt dobtak össze az illetékesek.

A díszdobozban megjelenő pakk egy igazi gyűjteménybe való darab lesz, egyetlen lemezen ugyanis helyet kapnak minden idők legsikeresebb NES-re készült Mario játékai, avagy a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 2, a Super Mario Bros. 3 és a Super Mario Bros.: The Lost Levels, mindemellett pedig egy a Mario történelméről szóló könyvet, valamint egy zenei CD-t is találhatunk a szemrevaló csomagban, ami természetesen Magyarországon is kapható lesz, méghozzá december 3-tól. Ideális ajándék a karácsonyfa alá, nem igaz?


December elején Európa is megkapja a Super Mario Collection-t - 2. kép


1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 20 napja

Micsoda eget verő eladások lesznek ebből, te atya ég. Karácsony előtt kiadni egy ilyen pakkot. A fanatikusok alapból megveszik, aztán ott lesznek, akiket csak simán érdekel, végül pedig az elkeseredett szülők, akik még mindig nem tudják, hogy mit vegyenek ajándékba apró csemetéjüknek, de azt tudják, hogy Mario örökzöld, ráadásul attól sem kell tartaniuk, hogy megrontja gyermekük ártatlan lelkét.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja