December elején debütál a Razer Nabu

2014. november 29.
1.8981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer kapcsán igen sok témakör felmerült az utóbbi hónapokban, egy tőlük szokatlan termék pedig már több hónapja meg kellett volna hogy jelenjen, ám különféle vezetői döntések miatt csak az év végén érkezik.

Ez a termék nem lenne más, mint a Razer Nabu intelligens karkötő, mely a vállalat közleménye szerint egészen pontosan december másodikán debütál az Egyesült Államokban. A mostanság igencsak felkapott piacra érkező újdonság kapcsán pontosan nem tudjuk, hogy mi változott az eredeti rajtra tervezett modellhez képest, de a Razer nagyon bizakodó.

A 100 dolláros (25 000 Ft) újdonság egyébként számos hasznos funkcióval érkezik, így idő mutatása mellett képes megjeleníteni friss értesítéseinket, illetve különféle sport-szabadidő tevékenységeket is képes figyelemmel kísérni. Az iOS, illetve Android rendszert futtató készülékekkel Bluetooth-on tartja majd a kapcsolatot, a méretek terén pedig két verzió áll majd rendelkezésre.
4 hozzászólás

Exerent

10 éve, 1 hónapja és 17 napja

Most gondolj bele például elterjedt az ilyesmi de nem pont razer hanem az ilyen karkötők. Találkozol valakivel közel tartod telefonszámot cserél 2 mp alatt mennyi időmegspórolás, de persze ez csak egy elképzelés nem tudom hogy képes ilyenre.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 1 hónapja és 17 napja

totyak írta:
Ezek a karkötők még gagyibbak, mint az órák, főleg 25k-ért.
Ha megszokja az ember nagyon jó tudd lenni hidd el. Nem egy világmegváltó, de azért egyszerűsít.

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ezek a karkötők még gagyibbak, mint az órák, főleg 25k-ért.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ez tetszik , csak Wp kimaradt belőle .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja