December 14-től Magyarországon is kapható lesz dobozos formában a Hearts of Iron III Gold

2010. december 09.
2.5801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cng.hu és a Paradox Interactive csapatai a tegnapi napon hatalmas örömhírt juttattak el szerkesztőségünkbe, miszerint december 14-én, tehát már a jövő héten kedden kapható lesz a hazai boltok polcain a A Hearts of Iron III Gold exkluzív csomag, amely tartalmazza a nagy sikerű Hearts of Iron III történelmi-stratégiai játékot és annak Semper Fi nevű kiegészítőjét.

A Hearts of Iron III az egyik legnépszerűbb második világháborús stratégiai játék komoly rajongói körrel, a kiegészítővel együtt pedig minden polcon ott a helye az alapjáték eredeti árának töredékéért - ajánlott fogyasztói ár: 5990 forint -, exkluzív dobozban!

A játék rövid leírása:

Hearts of Iron III

Az egyik legnépszerűbb történelmi stratégiában 100 ország színében teljesen testre szabható haderőnkkel tehetjük próbára tudásunkat 1936 és 1948 között, földön, vízen, víz alatt és ezernél is több valós történelmi személyiséggel találkozhatunk a csatatéren. A történelmi hűség mellett teljes a szabadság választásainkban, mindemellett kapunk egy rugalmas technológiai fát, több száz kategóriával, végtelen kutatási lehetőséggel, részletesen kidolgozott diplomáciai és politikai rendszert, és a műfaj első valósághű logisztikai rendszerét. Továbbá van még pár finomság a végére: a száműzetésbe vonult kormányok külföldről
"földalatti lépésekkel" és a nép fellázításával próbálhatják meggyengíteni az elnyomó hatalom erejét, a stratégiai hadrendszer immár sokkal nagyobb odafigyelésre kényszerít minket ezen a végtelenül élethű történelmi hadszíntéren!

A Semper Fi kiegészítő főbb tulajdonságai:

- Játékos által beállított győzelmi lehetőségek, amelyeket az ellenfeleknek kell kitalálniuk.

- Nagyobb együttműködési lehetőség a szövetségesekkel, amely segítségével csapatokat lehet kérni, vagy meg lehet győzni a szövetségeseket, hogy támadjanak meg egy adott célpontot.

- Több száz esemény, amely jobban elmélyíti majd a "második világháborús" érzést.

- Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, amely bátran védekezik majd és akár nagy tengeri erőket is irányítani tud több-felvonásos inváziókhoz.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

Háborús játékok nálam csak módjával jöhetnek, amikor éppen rombolós periódusban vagyok röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja