December 12-én mutatják be a Yakuza 6 első videóját

2015. november 10.
1.1481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Yakuza 6 megjelenését csak valamikor jövő ősszel várhatjuk majd, azonban a Sega úgy határozott, hogy még az idén bemutatják a népszerű sorozat első mozgóképét.
 

Ennek köszönhetően kiderült, hogy az alkotás első hivatalos trailere december 12-én kerül majd bemutatásra, és egyelőre annyit tudni róla, hogy egy ismert japán színész, Takeshi Kitano is szerepet kap benne valamilyen formában.

Érdekesség, hogy az említett időpontban a legendás és népszerű franchise 10. évfordulója is megünneplésre kerül, amelynek részeként többek között a Yakuza: Kiwami, avagy az első rész PS3-as és PS4-es feldolgozása is megmutatja magát.
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 5 napja

Yakuza játékok játékmenetre szerintem nekem nagyon bejönnének, de sajnos rettentő csúnyák. Nem értem hogy nem tudják szebbre megcsinálni.

válasz erre

Santonio

9 hónapja, 6 napja

Ahogy átfutottam az első sort hirtelen nagyon megörültem mert azt hittem a játékot hozták előre! Aztán értelmeztem és elszomorodtam...

Mindegy, a videó is valami... De a játékot nagyon várom!

válasz erre

supermanvsbatman

9 hónapja, 6 napja

nem sokára itt van

válasz erre
Yakuza 6
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profiljamarco profiljakylx profilja5t3v3nk3 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaiPet profiljamarkip05 profiljagery1113 profiljakulacs profiljaLaci721 profiljaREVO profiljaElisorne profiljaNeurotic profiljaGabi111 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profilja adambalonyi profilja