Debütált az Anthem: Conviction, Neill Blomkamp élőszereplős trailere

2019. február 14.
7.1051
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt korábban meghirdették, annak rendje és módja szerint megjelent Neill Blomkamp Anthem-rövidfilmje, ami bár kifejezetten látványosra és élvezetesre sikeredett, inkább tekinthető élőszereplős trailernek, mintsem rövidfilmnek.

Egymás után kapjuk az egyébként szörnyen epikus snitteket, de nem igazán tudjuk, hová tegyük a látottakat. Ellenben talán nem vagyok egyedül azzal, hogy ezek után követelem, hogy Neill Blomkamp alkosson egy sorozatot vagy filmet az Anthem univerzumában, mert bár még nem tudjuk, hogy a BioWare-es srácok mit alakítottak, nem férhet hozzá kétség, hogy a kérdéses rendező bőven tudna mit mesélni ebben a világban.

Nézd nagyban ezt a videót!

Egyébiránt vicces sztori, hogy anno Blomkamp az Anthem E3-as leleplezését követően tweetelt egyet, hogy menőn néz ki a játék, talán akkor még ő sem gondolta volna, hogy egy nap őt kérik fel egy élőszereplős kedvcsinálóhoz. Továbbá megkérdezték ugyanezen a mikroblogon a direktort, hogy vajon ez a projekt valami nagyobbnak a kezdete-e, mire Blomkamp annyit írt: ha a közönségnek tetszik, amit lát, akkor igen.
3 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Iszonyat kemény!

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Egy rendezőisten ez a pali! Hidegrázós!

válasz erre

Moby Dick

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Komoly képsorok.

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljagery1113 profiljaSunyi78 profiljarDAVE profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaleventecos profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja